Media

ZLM-verzekeringen doneert namens een bekende Zeeuw of Brabander een bedrag aan een Goed Doel. Eveline Vroonland schenkt ‘haar’ ZLM-euro’s aan Vrienden van de Olifant.

————————————-
Vrienden van de Olifant steunt het Olifantjes Weeshuis in Zambia. De weesolifantjes worden in het Lilayi Olifantjes Weeshuis opgevangen en verzorgd. Zij krijgen van toegewijde verzorgers liefdevolle aandacht en elke 3 uur speciale melk. De verzorgers zijn 24 uur per dag aanwezig, in het weeshuis slapen de verzorgers zelfs bij de baby-olifantjes in hun stal. Wanneer de weesjes geen medische verzorging meer nodig hebben worden de olifantjes naar de opvang in Kafue National Park overgebracht. Daar gaan zij samen met de andere weesolifantjes elke dag de natuur in en kunnen zij de in het wild levende olifanten ontmoeten. Zo leren zij hoe ze zelfstandig kunnen leven. Zodra ze daar aan toe zijn gaan de olifantjes terug naar de natuur in Ngoma Teak Forest, om zich aan te sluiten bij een kudde.

Nederland heeft kennis kunnen maken met het olifantjes-weeshuis toen Floortje Dessing met het programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’ dit olifantjesweeshuis bezocht. Kijk op Uitzending Gemist naar deze aflevering.

Speciaal voor Vrienden van de Olifant schreef Susan Jane de song “Let there be Love”. Op het Olifant Evenement heeft ze dit prachtige lied gezongen.

De song Let there be Love is in mp3 uitvoering tegen donatie te bestellen via de website van Susan Jane. U bepaalt hoeveel u het waard vindt. De opbrengst van de song gaat helemaal naar de bouw van het ziekenhuis voor de weesolifantjes op Sri Lanka.

bestel de song