Fotoverkiezing voor Olifantenkalender 2018

De sluitingsdatum loopt op verzoek nog een week door.
I.p.v. vrijdag 31 maart wordt de datum zondag 9 april.

Jouw foto in de Olifantenkalender 2018?

Vrienden van de Olifant nodigt je uit voor een fotoverkiezing. Ook dit jaar kun je kans maken dat jouw eigen gemaakte foto van een olifant in de Olifantenkalender wordt opgenomen. De kalender heeft jaarlijks een oplage van duizend stuks en is populair onder onze achterban en olifantenliefhebbers.
Dit jaar zal de kalender op meerdere verkooppunten te koop zijn, waardoor wij verwachten dat de oplage groter is dan voorgaande jaren. 

Hoe doe je mee?

We zijn op zoek naar 13 bijzondere foto’s waarmee de Olifantenkalender 2018 wordt samengesteld. Heb jij mooie foto’s van in het wild levende olifanten, 
stuur dan maximaal 5 foto’s via het veilige internetprogramma Wetransfer naar secretariaat@olifanten.org
De foto’s moeten door jou zelf zijn gemaakt. De foto’s moeten in een zo groot mogelijk MB bestand aangeleverd worden, de minimale bestandsgrootte is 2 MB. 

Voorwaarden

De meest bijzondere foto’s worden in de kalender geplaatst onder vermelding van de naam van de deelnemende fotograaf. De deelnemer gaat ermee akkoord dat Vrienden van de Olifant, zonder compensatie, de ingezonden foto’s mag publiceren in de kalender, het tijdschrift ‘de Olifant’, op onze website, Facebookpagina en andere media die wij gebruiken voor informatie en voorlichting. 

Geselecteerde foto’s

Deelnemers van de meest bijzondere foto’s ontvangen uiterlijk 1 mei 2017 bericht dat hun foto is geselecteerd voor plaatsing in de kalender. Behalve de eer dat hun foto in de kalender staat, ontvangen deze fotografen ook 3 exemplaren van de kalender. Degene die de meest bijzondere foto heeft ingestuurd, krijgt een interview in de nieuwe rubriek ‘De fotograaf achter de foto’ in ons tijdschrift ‘de Olifant’. 


De opbrengst van de kalender
wordt besteed aan de bescherming van olifanten

De sluitingsdatum loopt op verzoek nog een week door.
I.p.v. vrijdag 31 maart wordt de datum zondag 9 april.

Wij wensen alle deelnemers veel succes en zien de foto’s met veel belangstelling tegemoet.
Mocht je nog vragen hebben over de wedstrijd stuur dan een e-mail naar secretariaat@olifanten.org
secretariaat@olifanten.org