Nicolette Kluijver ambassadeur VvdO

Wij vinden het geweldig om te kunnen melden dat Nicolette Kluijver ambassadeur van Vrienden van de Olifant is geworden. Een prachtige afsluiting van dit jaar. Nicolette gaat zich inzetten om de noodzaak van de bescherming van olifanten onder de aandacht te brengen.

Nicolette is peetouder geworden van alle 35 weesolifantjes die wij in ons peetouderprogramma hebben. Dit heeft zij niet zonder reden gedaan. Nicolette is onlangs 35 jaar geworden.

Met haar peetouderschap steunt zij de weesolifantjes op Sri Lanka, in Zambia, Kenia en Thailand. Mede met haar steun geeft zij de weesolifantjes een nieuwe toekomst.

Nicolette wil meer over de olifanten weten en de bewustwording over de kritieke toestand van olifanten bij het publiek vergroten. Zij voelt zich aangetrokken tot deze imposante dieren met prachtige eigenschappen, die veel mensen eveneens hebben en vindt het verschrikkelijk dat de olifanten zo enorm bedreigd worden. Nicolette gaat binnenkort op eigen initiatief het olifantjes-weeshuis en het Olifantenziekenhuis op Sri Lanka bezoeken, om met eigen ogen te zien hoe het met de weesolifantjes gaat. Het is heel mooi dat Nicolette een bijdrage wil leveren aan de bescherming van olifanten.