Peetouder van Faa Mai uit Thailand

Vrienden van de Olifant steunt sinds 2004 het geweldige project Elephant Nature Park (ENP) waar gewonde, mishandelde en getraumatiseerde olifanten vanuit de toeristen-industrie en houthandel worden vrijgekocht.

ENP is een uniek project in de provincie Chiang Mai. Een reservaat, omringd door een rivier en beboste bergen waar de olifanten een zo vrij mogelijke leven kunnen leiden. Inmiddels verblijven er meer dan 60 olifanten in het park samen met honden, buffels en andere zwerfdieren.

De ruim 60 olifanten leven in verschillende groepen. Groepjes van oude olifanten, maar ook pas-geboren olifantjes samen met hun moeders en tantes. Dat de olifanten zich helemaal thuis voelen in ENP bewijst zich door de geboren olifantjes.

Vrienden van de Olifant heeft de mogelijkheid gekregen om Faa Mai in het peetouderprogramma op te nemen. Faa Mai is op 17 april 2009 geboren. We vinden het een hele eer dat wij het eerst geboren olifantje samen met alle peetouders mogen steunen.

Faa Mai is een heel vriendelijk, sociaal en ondeugend olifantje en als eerst geboren olifantje in het park het lievelingetje van Lek. Faa Mai is een lieve tante voor de andere baby-olifantjes uit het park.

Voor de verzorging van Faa Mai zoeken wij peetouders, die dit bijzondere olifantje een toekomst willen geven. Peetouders ontvangen een persoonlijk Peetouder Certificaat, jaarlijks een nieuwe foto en regelmatig het Azië Bulletin met de nieuwste ontwikkelingen van Faa Mai en de andere olifanten uit ENP.