Werken als Vrijwilliger

Vrienden van de Olifant zet zich in voor de bescherming van olifanten. Wil jij je als vrijwilliger ook voor de bescherming van olifanten inzetten? Kijk welk vrijwilligerswerk jou het meest aanspreekt en stuur een e-mail met jouw motivatie.

Er zijn allerlei activiteiten die gedaan moeten worden en enkel met behulp van vrijwilligers zijn deze activiteiten mogelijk. Voor onderstaande functies hebben we vrijwilligers nodig:

Denk je een aanvulling aan ons team te kunnen leveren maar zit er geen geschikte vrijwilligersfunctie voor jou tussen? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën! Schrijf dan een brief met motivatie en cv. naar secretariaat@olifanten.org

Het is helaas niet mogelijk om vanuit VvdO in het buitenland vrijwilligerswerk te doen. Het vrijwilligerswerk gebeurd enkel in Nederland.

Wij hebben onderstaande vrijwilligers nodig:

Evenement-coördinator

Vind je het bedenken en organiseren van activiteiten leuk? Dan is wellicht deze functie iets voor jou.

Lees meer over deze functie.

Activiteiten

Om een evenement te kunnen uitvoeren hebben we verschillende vrijwilliger-functies. Lees verder of er een functie bij staat die jou aanspreekt.

Lees meer over deze functie.

Vrijwilligers regio-team

Voor de regio’s:
* Breda
* Leiden
* Arnhem/Nijmegen
* Amsterdam

Help mee de doelstelling van VvdO onder de aandacht in jouw regio te brengen. Vind je het leuk om bv. op een braderie een kraam te bemannen? Meld je dan nu aan.

Lees meer over deze functie.

Kaderlid van de Regionale afdeling

Help mee de doelstelling van VvdO onder de aandacht in jouw regio te brengen. Vind je het organiseren van activiteiten leuk en kun je mensen motiveren en activeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer over deze functie.

Publicaties

Fotografen die kwalitatief goede foto’s van olifanten in het wild hebben en deze voor het tijdschrift beschikbaar willen stellen zijn ook van harte welkom.

Lees meer over deze functie.