Peetouderreizen

Ontmoet “jouw” weesolifantje in het olifantjesweeshuis op Sri Lanka, in Nairobi, of bij een van de opvangen in Voi, Ithumba of Umani Springs.
Een bijzondere ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Langkapura Reizen organiseert in samenwerking met Vrienden van de Olifant een prachtige peetouder-groepsreis naar de weesolifantjes in Elephant Transit Home op Sri Lanka.

De prijs van de groepsreis is € 1495,- per persoon voor 10 dagen. Deze prijs geldt alleen bij deelname van minimaal 10 personen. De reis is inclusief de vlucht van Dûsseldorf naar Colombo. Ben je geïnteresseerd om aan deze reis deel te nemen, dan kun je contact opnemen met Langkapura Reizen.

Kijk in de gids voor alle informatie over deze speciale peetouder-groepsreis.

Reis je liever met een klein gezelschap, dan kun je ervoor kiezen om een 11-daagse rondreis te maken waarbij je de weesolifantjes in het weeshuis bezoekt en veel van de natuur en cultuur van het land ziet. Sri Lanka kent vele soorten landschappen. Aan de kusten zijn mooie zandstranden. Vanaf de zuidkust naar het binnenland wordt het landschap heuvelachtig totdat je in de bergen komt met de wereldberoemde theeplantages. Tijdens game-drives maak je kans op het zien van de wilde olifanten. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen reis samen te stellen. Neem gerust contact op met Langkapura om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

——————————————————————————————————————————————–

OnsKenia organiseert in samenwerking met Vrienden van de Olifant een prachtige peetouderreis naar de weesolifantjes in Kenia.
Het gaat om een 10-daagse reis waarbij je de weesolifantjes in het weeshuis in Nairobi en in de opvangen bezoekt.
Je maakt een avontuurlijke safari door Kenia en maakt kans op het zien van in het wild levende olifanten.
Samen reizend met andere adoptie ouders overnacht je in mooie accommodaties voorzien van alle gemakken, waarbij je samen met een privé chauffeur diverse reservaten bezoekt.

Klik hier voor alle informatie over de peetouderreis. Zie hoe de baby-olifantjes de fles melk krijgen en plezier hebben in het modder-en zandbad. Hoe rood gekeurd de olifanten in Voi zijn en hoe rustig de wilde olifanten tussen de weesjes bij de waterput bij de opvang in Ithumba staan.