Olifant Cadeaukaart

Geef de Olifant Cadeaukaart cadeau en steun hiermee een van onze projecten of besteed deze in de webshop. Je kunt met deze kaart allerlei olifant gerelateerde producten kopen en je steunt hiermee de olifantjes. Ook zonder de kaart kun je een leuke besteding doen in de webshop.

  • Zo werkt de Olifant Cadeaukaart

  • De Olifant Cadeaukaart is een gewaardeerd cadeau, omdat dit de kaarthouder een ruime keuze aan mogelijkheden biedt. De kaarten zijn er in de waarde van € 10,-, 25,-, 50,- en 100,-.
    Bestel je de Olifant Cadeaukaart via de website, e-mail of telefonisch, dan bepaal je zelf het afleveradres en de afleverdatum. De cadeaukaart wordt in een geschenkverpakking gestuurd, met vermelding van de cadeaugever. Tijdens verzending is het saldo op de Olifant Cadeaukaart om veiligheidsredenen nog niet actief. De code om de kaart te activeren sturen wij per e-mail naar de ontvanger. Na ontvangst van de code is de cadeaukaart eenvoudig via de website te activeren. Daarna is de cadeaukaart pas geldig. De Olifant Cadeaukaart is ook te koop op het Olifant Festival, de Verzamelbeurs, de Kerstmarkt of op een stand van VvdO.

Doorlopende Olifant Cadeaukaart

Ook is het mogelijk om een persoonlijke doorlopende Olifant Cadeaukaart aan te schaffen. De waarde bepaal je zelf. Opwaarderen kan op ieder willekeurig tijdstip, door een bedrag op de kaart te storten of periodiek door een vast bedrag regelmatig af te laten schrijven.

Besteding

De Olifant Cadeaukaart kan gebruikt worden om:

  • Artikelen te kopen
  • Toegangsprijzen mee te betalen
  • Contributie en/of bijdragen te voldoen
  • Of om een bedrag te schenken, aan een specifiek project of alle olifanten

Voor betaling van artikelen uit de webwinkel kan op het bestelformulier het cadeaukaartnummer ingevuld worden. Het bedrag wordt in mindering op het saldo gebracht.

Voor betaling van contributie of peetouderbijdrage, dan wel askari- en/of beschermersbijdrage, kan het cadeaukaartnummer opgegeven worden.

Toegangsprijzen kunnen van de cadeaukaart worden afgeschreven. Vrienden hebben op vertoon van hun Olifant Pas gratis toegang tot VvdO-activiteiten.

Ook is het mogelijk om via de cadeaukaart een donatie of gift te doen. Geef ons het bedrag en cadeaukaartnummer door en het wordt geregeld.